Om oss


Välkommen till Complé Konditori i Kista Galleria!  

Complé Konditori har funnits sedan 1977 och haft samma ägare sedan 1989. Sju dagar i veckan finns vi här från morgonstund till sen kväll, för att alltid kunna erbjuda dagsfärskt bröd.

Välkommen att slå dig ned i vårt ljusa och inbjudande café. Vi har 120 sittplatser och erbjuder allt från frukost och lättare luncher till läckert fikabröd. Vill du hellre handla med dig hem går det naturligtvis lika bra.

Hos oss hittar du de flesta traditionella bakverken, blandat med en hel del nyheter. Vi uppskattar de gamla traditionerna samtidigt som vi hela tiden är öppna för nyare inslag. Vårt utbud är brett och vi anser oss var både klassiska och trendiga.

Avhämtning för företagare

Är du företagare går det utmärkt att beställa våra varor för avhämtning. Vi erbjuder självklart möjligheten att betala mot faktura och vi kör ut dina varor om du finns i vårt närområde. Ska ni arrangera en konferens, ett möte eller ett större evenemang åtar vi oss mer än gärna cateringuppdraget. Vi kan serva er med allt från sallader och smörgåsar till kaffebröd och tårtor.

Gör dina beställningar via e-post: [email protected]
eller via telefon: 08-751 85 20.

Beställ tårta

När det gäller tårtor bakar vi dem löpande: efter beställning, medan du väntar eller bara för att fylla vår tårtdisk. För de går nämligen åt, våra tårtor. Allt du ser i våra diskar är dagsfärskt. Har du några speciella önskemål är det bara att säga till. Vi är väldigt flexibla och lyssnar gärna till dina idéer och förslag. Bland våra tårtfavoriter finns prinsesstårtan och jordgubbstårtan, gjord på jordgubbsfromage.

På Complé Konditori säljer vi inget som vi inte själva skulle vilja ha. Allt är bakat samma dag som vi säljer det och vi hoppas du gillar det du ser och smakar.

Varmt välkommen att besöka oss, handla över disk eller göra din beställning!